23 Şubat 2010 Salı

:)))))))))))))

Evet millet.. Bu gece itibariyle benim de artık bir kabul'üm var. Pek sevgili Purdue University, kollarını bana açtı. Her ne kadar burs verip vermeyeceği belli olmasa da, gelen ilk cevabımın kabul olması bizde ayarsız sevince yol açtı:) Teşekkürler Purdue:))

Gece, Üsin'e gelen kabul haberiyle başladı. Bu kabul haberine Üsin adına çok sevinmemiz ile birlikte, aslında bu haber bizim için bambaşka manalara geliyordu: Çukarağa'da Üsin'e ısmarlatacağımız yemek.

Gittik, tıkındık, coştuk eğlendik. Hatta makarasını dahi yaptık, bi kabul daha gelse yiyecek yer kalmadı diye. Yurda döndüğümüzde Bili'ye: "Ya bak bakıyım dedim", "Bana kabul geldi galiba".

Bu lafım benim ne kadar mübarek bi kişilik olduğumu göstermiyo, çünkü iki haftadır aynı geyikle mailimizi açıyoruz. Maili gördüm, sandım ki akşam bana belgelerimin eksik olduğunu söyleyen okul cevap attı. Sonra baktım "admit" yazıyo, beynim bunun karşılığının kabul olduğunu söyledi. Ben inanmadım. Sonra Bili aldı ekranı, ben okucam diyo. Suratına bakıyorum, önce bi gülüyo, sonra bi somurtuyo. Ben aradan "I am pleased" yazısını okuyorum, diyorum ki bu çocuk niye sevinmiyo. Sonra anlıyoruz ki bi sakatlık yok ve...

Bu okulu ilk bulduğumuz zamanları hatırladım. Adıyla eğlendiğimiz günleri. Sonra başvurumuzu hatırladım. O zamanlar ben bu başvuru işlerini Bili'ye bırakmış, öyle saf saf geziniyodum. Sonra bayramdan önceki cuma günü saat 16.50'de transcriptimi yollarken baktım ki İşletmeye başvuruyorum. Çünkü Bili oraya başvuruyodu, bana da orayı yazmış. Ben piyasada olmadığımdan ozamanlar.. Sonra ne uğraştım o paketi mühendisliğe gönderebilmek için okul içinde.

Akşam üstü kebapçı İrfan abiye: "Abi Üsin kabul aldı hollandadan" diyince, yüzüme "Kabul ne la" bakışı attı. Ben de kabul aldım diyim de bidaha baksın öyle. İrfan abi süpersin:)

Bu arada, kabul haberine en az benim kadar ayarsız sevinen, benden daha meraklı olarak google maps'ten bütün Purdue Kampüsünü turlayan Bili.. Sağol kardeşim.. Allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah..

Bu arada Purdue fena bi okul değil. US News'in sıralamasına göre Amerika'da mühendislikte en iyi 12. okul. Neil Armstrong'un okulu. Aya giden ilk ve son astronotlar bu okulun öğrencileri. Okulun içinde bi havaalanı bile var. Ben iddialı bi adam değilim zaten, yeter bana:)

Benime sevinen herkese teşekkürler..

Mutluyum.. Ve neden bilmiyorum, haberi aldığım ilk andan itibaren bu şarkıyı söylemek istiyorum.






7 yorum:

BlahBlah dedi ki...

beyin göçü yaparsanız beyinlerinizi uçururuz vallah :) çok sevindik adlarınıza.

Adsız dedi ki...

tebrikler enes:)
keşke ben de başvursaymışım diyorum şimdi, burdan daha iyi bir yer olabilirdi sanırım!!
neyse blogundan da böylece haberim oldu, takip edrim artık:))

agapimena dedi ki...

BlahBlah: Sağol sağol sağol.. Ben de sevindim tabi:) Niyetim İstanbul'uma geri dönmek en nihayetinde. İstanbul'dan daha çok seveceğim biyere raslamayı düşünmüyorum zaten:)

Ey Adsız: Sana da çok sağol, sanırım Ahmetsin, belki de Müge'sin bi ipucu verirsen bikere daha sağol dicem:)

muge dedi ki...

:) sen de mi göremiyorsun, ilk defa yorum yazıyorum da belli oluyor acemiliğim. ama şimdi görünecek galiba..
mügeyim:)

muge dedi ki...

cevabım demin gitmedi galiba, evet mügeyim iyi tahmin etmişsin:)

Nina Noctis dedi ki...

Ayyy.. Çok tebrik ederim.. Acayip sevindim ben burda.. Üsin'i de tebrik ederim...
Çok güzel yaa.. :)

agapimena dedi ki...

@Müge, izleyenler sayfasından anladım:) yoksa pek tahmin edemezdim ya:))

@Nina, çok sağol ya.. Biz de sevindik, sokaklara döküldük.. Burs da gelse.. Hayırlısı inşallah.. Senin de güzel haberlerini duyarız inşallah..

Yorum Gönder

De bişey sende..