31 Ekim 2009 Cumartesi

Bismillah Yazısı

En sonunda olan oldu ve ben de bu blog işlerine bulaştım. Neden bulaştığımı bidahaki ay söylicem, neden bidahaki ay söyleyeceğimi de bidahaki ay anlarsınız zaten. Anlarsınız derken şu an kendi kendime konuştuğumun farkındayım tabi ama gün gelecek milyonları peşimden sürüklicem. Şu an için ise bu yazı okunmak için Hüseyin'in uyanmasını bekliyor. Ya da Bilal artık okula gelse de üstad olarak bi yol gösterse. Bu arada okul demişken, ben kendim canım Bilkent'imin bir mensubuyum.

Aslında yazma meselesi uzun süredir aklımda olan ama bi türlü girişemediğim, cesaret edemediğim bi mesele.
Her nekadar çok absürt bi olaydan bu blog işine girsem de, bu satırları yazarken kendime kızdığımı söylemem lazım. Keşke daha önce başlasaydım diyorum. Evet; yazmak, anlatmak tahmin ettiğimden daha güzelmiş. Her nekadar milyonlarca hayranım olmasa da (belki bi gün kitap yazarım o ayrı, blog işlerinden yazarlığa ! Ooo:) sadece arkadaşım Üsin (İş bu Üsin yukarıdaki Hüseyin olup, ikimizin de üzerine trakya toprağı bulaşması hasebiyle bundan sonra Üsin olarak anılacak genellikle) ve Bili The Pooh ( o da Sertalp Bilal oluo) takip edecek olsa da burayı, yine de güzel. Evet, itiraf etmeliyim ki kendim için yazıyorum. Sanat için sanat hesabı:)

Birçok blogcuda olduğu gibi, benim için de en zor kısımlardan biri tema seçmek oldu. Aslında, tema bu diildi ama Üsin diğer temam için içim karardı deyince bunu koyduk. Gerçi bu sefer de başlığımın temam için çok ağır kaçtığını söylüo ama olsun. O kısım da benim içimdeki zıtlıkları, dönen fırıldakları anlatsın. Bu arada ismim ve başlığım Haris Alexiou'nun bir şarkısından. Kendisi benim bu ara fena sardığım Yunan şarkıcı. Kendiyle alakalı da bir yazı yazma niyetim var.

Evet, merhaba blog dünyası... Bu iş beni sardı. Bundan sonra daha çok görüşücez...

8 yorum:

Nina Noctis dedi ki...

Hoşgeldiiin... Sefalar getirdiiin.. :)

agapimena dedi ki...

Hoşbulduuk Nina. İlk yorum senden geldi, dediğin kadar uyuşuk diilsin demekki:) İlk yorumu bilal yapıcaktı aslında. Bu arada blogumu takip eden insan sayısının da 2 katına falan çıkması da ayrı bi sevindirici:)

3lf dedi ki...

üç katı dicektin..dilin sürçtü heralde=)
hoşgeldin..

3lf dedi ki...

3 katı dicektin de dilin sürçtü sanırım =)

Sertalp Bilal dedi ki...

Hoşgeldin Enes,
İlk yorumu ben yapıcaktım, bu yorumun saatini felan değiştir, ilk yap beni!
Blog alemine hoş geldin. Şu satırları yazarken kendimi Morpheus gibi hissediyorum. Sana kırmızı hapı seçmende katkıda bulunabildiysem ne mutlu.
Blog tutacak olmana sevindim. Zira "yazmak sohbet etmektir" yazıyordu bir kitapta. Yazmak insanın düşüncelerini de bütünleştiriyor. İstersen bi kelime yaz, istersen çizimlerle anlat derdini... Önemli olan senin hayatı nasıl gördüğünü bizimle paylaşıyor olman. Bir insanın yazıları aslında onun kendine açılan bir kapıdır. Hem de bu kapı sözle açılmaz, gözle görülmez.
Bloglarda sanırım ki en büyük yanlış böyle başlayıp sonra hemen bırakıvermek. Kimse okumasa da, kimse yorumlamasa da yazmaya devam etmeni bir rica kabul et. Hayata nasıl farklı baktığına bakmamızı sağla. Yazmayı bir külfet olarak değil, aramızdaki bir bağ gibi gör.
Üstad felan demişsin, eyvallah yeğenim, ama söz üstadı belki de sensindir, öğrenicez. Onların yerine seni güzelce anlatacak olan 100 Maddede kendini tanıtma mimiyle mimliyorum seni. :))
Tema süper olmuş. Nina da aynı fikirde. Çok aydınlık, çok okunası bir blog olmuş. İçini de doldurursan çok memnun kalacağız.

Blogun adı, faviconu, balıkları 10 numara. Ben şahsen yazan kişinin de ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum. Bu sitenin reklamı yapılmaz da kimin reklamı yapılır. :) Bir sonraki yazınla birlikte sana fazladan reklam vaad ediyorum.

Bismillah'ın hayırlı olsun.

agapimena dedi ki...

@3lf : Şöhret basamaklarını bukadar hızlı tırmanmak çok korkutuo beni:)) Gıyabında tanıodum seni, böylece resmen tanışmış olduk:)

@Bili The POOH: valla bana gelecek her laf önce seni bulur haberin ola. Üstat bi yol yordam öğreticen artık bana. Yazı konusundaki alıntılarına katılıyorum da kendi tembelliğime güvenemiourm. Aman tanrım Ya Ben NEO değilsem!!!!!! :)

Blogum için övgülerinize teşekkür ediorum. Üsin de bu temayı seçmede yardımcı oldu bana. Ama bu mimlenme meselesini bi çeşit lanetlenme gibi anlattı bana:) Ama tanışma açısından güzel bi 2. yazı olucak.
Şu java kodlarının içinden çıkayım hemen başlıcam.
Blog meselesini kendime bi zaman ayırma olarak görüyorum, külfete dönüştürmediğim sürece daha çok mimleriz birbirimizi. Blogum sayeseinde böyle bi aydınlanma ve hayatımda 3 vakte kadar büyük bi değişim geçireceğimi hissediyorum:)

@Herkes: Çook teşekkürler:))

BlahBlah dedi ki...

hiç görmediğim halde yakından tanıdığım biri daha :) hoşgeldin aramıza!

Sertalp Bilal dedi ki...

Bi de 2.yazıyı yazsan...

Yorum Gönder

De bişey sende..